top of page

ANTI AGE

Ageing - L.jpg

Kosmeettiset hoidot
 

Ikääntymisen merkkien häivyttämiseen tarjoamme yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan valittuja tehokkaita hoitoja, joiden avulla olemus saadaan vuosia nuoremmaksi.

Suosittelemme varaamaan 30 minuutin kosultointiajan, jolloin voimme yhdessä valita tavoitteen saavuttamiseksi tehokkaimmat hoidot.

Hyvitämme konsultoinnin hinnan ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä.

Acupuncture Treatment
Beautician makes mesotherapy injections.
Microneedle mesotherapy of the scalp. Th
Hardware cosmetology. Young blonde woman
Body care. Ultrasound cavitation body co
Beauty Treatment
Hydrafacial procedure. Close up of a fac

Kosmeettinen akupunktio

on tehokas apu esimerkiksi kasvojen kohottamiseen, ihon kunnon ja värin tasoittamiseen, silmäpussien ja tummien silmänalusten sekä juonteiden häivyttämiseen.

Kosmeettisessa akupunktiossa kasvojen akupunktiopisteitä stimuloidaan erittäin ohuilla, kertakäyttöisillä neuloilla (neuloja tulee myös muualle kehoon). Pistot kasvojen alueella ovat hyvin pinnallisia ja lähes kivuttomia, mutta aiheuttavat ihoon mikrotrauman, jolloin keho käynnistää ihon luonnolliset korjausmekanismit. Näin mm. kasvojen alueen verenkierto ja kollageenin sekä elastiinin tuotanto lisääntyy. Näiden seurauksena iho kiinteytyy, kirkastuu, ikääntyminen hidastuu ja juonteet madaltuvat. Hoito parantaa kasvojen verenkiertoa sekä nestekiertoa, jolloin esimerkiksi silmien turvotus ja tummuus silmien alla vähenee ja kasvoille palaa terve hehku. Ärtynyt iho rauhoittuu, ihon kosteus paranee, ihon oma öljyntuotanto tasapainottuu ja ihohuokoset pienenevät. Hoito soveltuu myös arpien häivyttämiseen ja se tasoittaa ihon väriä ja  pigmenttimuutoksia.​

Mahdollisia esteitä hoidolle voivat olla hoitamaton korkea verenpaine, sydämen tahdistin, verenohennuslääkitys tai jokin verisairaus tai migreeni (tapauskohtaisesti). Myöskään raskaana olevia ei hoideta kosmeettisella akupunktiolla.

Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitoina vähintään kerran viikossa noin 5-10 hoitokerran sarjana. Hoidon suorittaa kosmeettiseen akupunktioon erikoistunut koulutettu Akupunktioterapeutti. Hoidon aikana käsitellään kasvot ja leuka. Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, kasvoakupunktio, kasvohieronta sekä kosteuttava naamio ja sen kesto on 75 minuuttia.

 

 

Mikroneulaus

on tehokkain veitsetön kasvojenkohotus ja juonteiden sekä ryppyjen häivyttäjä. Lisäksi se soveltuu myös ihon pigmenttivaurioiden tasoittamiseen, arpien (myös raskausarpien) häivyttämiseen ja jopa hiustenkasvun elvyttämiseen.

 

Hoidossa kertakäyttöisellä neulaspäällä varustetulla laitteella tehdään ihoon  pienen pieniä reikiä ja näin aikaansaadaan trauma jonka seurauksena iho aktivoituu korjaamaan itseään sisältäpäin muodostaen uutta kollageenia ja elastiinia. Hoidon aikana voidaan myös imeyttää seerumia, joka edelleen tehostaa ihon uusiutumista. Pistosyvyys säädetään aina käsiteltävän ihoalueen mukaan (0,25 mm - 3 mm). 

 

Mikroneulaus hoidon suorittaa sertifioitu hoitaja ja sen kesto vaihtelee hoidettavan alueen laajuudesta riippuen (esimerkiksi kasvot ja kaula 90 minuuttia). Hoidon jälkeen iho punoittaa jonkin verran ja on huomioitava että 3 vuorokautta hoidon jälkeen on oltava erityisen huolellinen hoidetun alueen hygienian suhteen ja aurinkosuojavoiteen käyttö on välttämätöntä. Ihon hikoilua tulee välttää ja meikkausta ei suositella (iholle voi käyttää vain mineraalimeikkipuuteria tarvittaessa). Ihon uusiutuminen aiheuttaa myös pientä hilseilyä pari päivää hoidon jälkeen, jonka vuoksi suosittelemme ultraäänikuorintaa hoidon yhteydessä. Mikäli aiemmin on esiintynyt herpes reaktioita kasvojen alueella, on syytä aloittaa estolääkitys viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä ja jatkaa sitä hoidon jälkeen muutamien päivien ajan ohjeen mukaisesti. Tarkoitukseen soveltuvat apteekeissa myytävät itsehoitolääkkeet (esim. Aclovir 200 mg).

Hoitoa ei voi tehdä mikäli ihossa on akuutti tulehdus, aktiivinen herpes, näppyläinen ruusufinni, acne (III-IV asteinen), syyliä, scleroderma, avoimia ihovaurioita, aurinkokeratoosi, ihosyöpä tai kärsit verenvuototaudista tai jostain autoimmuunisairaudesta (esim. scleroderma). Mikäli sinulla on jokin vakava sairaus tai lääkitys, tulee sinun saada lääkäriltäsi suostumus hoidolle. Myös muut kosmeettiset hoidot/operaatiot (tatuointi, happokuorinta, itseruskettavat, karvanpoisto jne.) tai injektiot voivat olla esteenä hoidon suorittamiselle, samoin kuin plastiikkakirurgiset toimenpiteet alle puolen vuoden sisällä. Mikäli toivot puudutteen käyttöä tulee sinun huomioida ettei se sovellu mikäli olet raskaana, imetät, sinulla on sydänsairaus tai olet allerginen jollekin puudutteen ainesosista. Miesten on suositeltavaa ajaa parta käsiteltävältä alueelta noin 12 tuntia ennen hoitoa.

Mikroneulaushoito (kasvot, kaula ja decolté) sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan sekä ultraäänipuhdistuksen, mikroneulauksen, hoitoseerumin imeyttämisen sekä viilentävän kasvonaamion ja sen kesto on 90 minuuttia. Muiden alueiden hoidosta ja kestosta voit kysyä konsultoinnin yhteydessä. Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitona yleensä noin 4-6 viikon välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu (yleensä 5-6 kertaa). 

Radiofrekvenssi eli RF-laitehoito

soveltuu erityisesti silloin kun halutaan saada nopeasti näkyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen yleisilmeeseen. RF-hoito kiinteyttää ihoa aktivoimalla olemassa olevia kollageenisyitä sekä poistamalla ylimääräistä nestettä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja aktivoi siten ihon uudistumista. Tulokset hoidosta näkyvät välittömästi hoidon jälkeen ja se on suosittu ns. "Tuhkimohoito" esimerkiksi juuri ennen tärkeää iltatapahtumaa, mutta hoidon kokonaisvaikutukset jatkuvat vielä viikkojen ajan. Hoidon tuloksena ihon kunto ja väri paranevat.

Esteitä hoidolle ovat sydänsairaus, sydämen tahdistaja, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella, epilepsia, akuutti ihosairaus hoidettavalla alueella tai  jos sinulla on metalli-istute kehossasi. Hoitoa ei voida tehdä jos olet kuumeessa tai sairas. Hoitoja ei myöskään tehdä raskauden aikana eikä alle 18-vuotiaille.

RF-hoito käsittää kasvot ja kaulan, mutta se voidaan tehdään myös kehon alueelle. Kasvojen hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, RF-hoito sekä kosteuttava naamio ja sen kesto on 60 minuuttia. Yksikin hoitokerta antaa välittömiä tuloksia, mutta sarjahoidoilla saavutetaan kestävämpi tulos.

 

Ultraääni-kavitaatio

 on tehokas apu kun haluat päästä eroon häiritsevästä rasvakudoksesta ja näkyvästä selluliitistä. Sen avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä (kuten ravinnosta saatu rasva) ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana. Tehostamme  ultraääni-kavitaation aikaansaamaa puhdistumista ihokudosta tehokkaasti kiinteyttävällä radiofrekvenssillä, jolloin hoidettavalle alueelle ei jää löysää ihoa. Hoitoon voidaan haluttaessa yhdistää vielä akupunktio nopeuttamaan kehon aineenvaihduntaa.  

Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten etu- ja takareidet, pakarat, vatsa, jenkkakahvat ja käsivarret (allit). Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista ja se on kivuton eikä toipumisaikaa tarvita. On tärkeää kuitenkin huomioida muutamia perussairauksia tai tiloja, jolloin sinun tulee keskustella rasvanpoistohoidosta oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus hoidolle. Esteitä hoidolle ovat sydäninfarkti, sydämen tahdistaja, munuaisten toimintahäiriö, maksan toimintahäiriö, hoitamaton verenpainetauti, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella, diabetes, epilepsia, sairaalloinen lihavuus, akuutti ihosairaus tai  jos sinulla on metalli-istute kehossasi. Hoitoa ei voida tehdä jos olet kuumeessa tai sairas. Hoitoja ei tehdä raskauden, imetyksen tai kuukautisten aikana eikä alle 18-vuotiaille.

 

Hoito sisältää 1-2 alueen käsittelyn Ultraäänilaitteella sekä lopuksi radiofrekvenssi käsittelyn - kesto 75 minuuttia. Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitoina kerran viikossa noin 5-10 hoitokerran sarjana mikäli poistettavaa on enemmän.

 

Ultraäänipuhdistus

on tehokas ja hellävarainen hoitotapa, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kuorii kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.
 

Ultraäänen teho perustuu ihon verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Tällöin ihosolujen uusiutuminen sekä kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Ultraäänellä voidaan myös tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon. Hoidon jälkeen iho on kirkastunut, syväpuhdistunut ja heleä!
 

Hoitoa tehdessä ihon tulee olla kunnossa ja sitä ei voi suorittaa mikäli iholla on psoriasis, aktiivinen tulehdus, herpes tai jokin muu ihosairaus ja sitä ei suositella raskaana oleville, alle 18-vuotiaille eikä henkilöille, joilla on jokin sydänsairaus.

Hoidon aikana käsitellään kasvot ja kaula. Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kosteuttava naamio ja sen kesto on 60 minuuttia.

Facialhydra + LED -kasvohoito 

on tehokas apu ja kivuton hoito, jossa iho kuoritaan ja ihohuokosista puhdistetaan epäpuhtaudet (kuten mustapäät ja valkopäät) sekä ylimääräinen tali. Hoidon jälkeen iho on kirkas, hyvin kosteutettu ja ihohuokoset ovat pienentyneet. 

 

Hoito käsittää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen Hydrafacial-laitteella, hoitoseerumin imeyttämisen ja lopuksi kosteuttavan naamion. Hoidon aikana ihon pinnasta kuoriutuu kuollut pintasolukko ja ihohuokoset puhdistetaan laitepäällä, joka syöttää ihohuokosiin pyörteellä ihotyypin mukaisesti valittua puhdistus seerumia ja samanaikaisesti tehokkaalla alipaineella imee epäpuhtaudet ihohuokosista.

 

Acne-ihon ja ruusufinnin hoidossa hoitotulosta tehostaa LED-valohoito, joka vähentää ihossa olevaa tulehdusta.

 

Veltostuneen ihon hoitotulosta tehostaa RF-kiinteytys sekä LED-valohoito, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja ihon omaa kollageenin tuotantoa.

 

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä henkilöille jotka ovat syöneet acne-lääkekuurin viimeisen 6 kk:n aikana tai jos iholla on akuutti tulehdustila.

 

Kasvojen Hydrafacial + LED-hoito 60 min.

Kasvojen Hydrafacial + LED + RF -hoito ikääntyneelle iholle 75 min.

bottom of page