top of page
 
Latinankielinen termi Otium tarkoittaa  mm. lepoa, rentoutumista ja rauhaa - vastakohtaa työlle ja velvollisuuksille!

Kunnianhimoinen tavoitteemme on tukea asiakkaitamme tiellä parempaan terveyteen ja elämänlaatuun, niin että se näkyy myös ulkoisena hyvinvointina!

 

Toimintamme perustuu Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen oppeihin, joissa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena -  oireiden hoitamisen sijaan pyritään aina löytämään oireiden perimmäinen syy ja mahdollisuuksien mukaan poistamaan se. Käytämme hoitomuotona ensisijaisesti akupunktiota ja hoidot toteuttaa Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteseen ja Akupunktioon 3,5 vuoden koulutuksen saanut ja Akupunktioammattilaisten hoitajarekisteriin rekisteröity Akupunktioterapeutti.

 

Sisäinen tasapaino ja hyvinvointi näkyy myös ulkoisena kauneutena ja tätä tietoa on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosituhansia. Maailmalla kovan suosion saavuttanut Kosmeettinen Akupunktio on meillä itsenäinen hoitomuoto, mutta sitä voidaan yhdistää myös muihin Anti-age palveluihimme, joita ovat Mikroneulaus, Rf-hoito, Facial Hydra, Ultraäänikavitaatio ja Ultraäänipuhdistus. Suunnittelemme aina hoitokokonaisuuden asiakkaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta yhdessä asiakkaan kanssa.

Otiumissa saat rentouttavassa ympäristössä palveluja joiden avulla voit paremmin ja myös näytät hyvinvoivalta!

Original.png
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan omasta
Otium hetkestäsi!
bottom of page